Fiskebåter for krevende nordiske forhold

Skreddersydde fiskebåter for yrkesfiskere langs norskekysten

23ftLeppe/teinebåt 23ft

23ft Leppefisk / teinebåt er en 6,99 meter arbeidsbåt med ca 2,99 meter bredde. Båten har et lasterom på 1,35 m3, tilpasset for transport av levende fisk. Med en fart på 29 knop passer båten til både leppefisk og teinefiske.
 
Selvlensende dekk, «flush» motorroms luke og en bredde på 2,99m, gir båten stort
arbeidsdekk. Sterk fender og solid skrog med kjøldrag for å beskytte skroget når man ligger tett mot land. Elektrisk/Hydraulisk thruster. Ekstra Styreposisjon ute, plasseres sammen med kunde.

Isolert styrhus med god utsikt. Sort teknisk rom under styrhuset, hvor man kan installere både
toalett og køye. Dette er en båt med stor variasjonsmulighet. Egner seg best til Fjordfiske

Dimensjoner

Lengde (fender inkl.): 6,9 m

Bredde (fender inkl.): 2,99 m

Dypgang: 0,85 m

Fart: ca. 17-25 knop

Toppfart: ca. 29 knop

 

MALO Hurtigsjark 30ft

Jemar Norpower AS har utviklet en hurtigsjark med gode sjøegenskaper, stort arbeidsdekk og toppfart på ca. 25 knop. Båten er basert på samme skrog som benyttes til våre nye seismikk arbeidsbåter. Skroget har vist seg å være en suksess på grunn av sin stabilitet og gode sjøegenskaper. 
MALO 30ft hurtigsjark er 9,1 meter lang og hele 3,3 meter bred. Dermed får man en sjark med stor lastekapasitet og et stort arbeidsdekk. Samtidig er skroget lett for motor, og det er beregnet at sjarken vil ha en marsjfart på 12-15 knop og en toppfart på ca. 25 knop. Anbefalte motorer er Cummins/ SABB IVECO fra 300 til 500HK. Sjarken har moderne styrhusløsning sittegruppe og bysse oppe. Den utstyres ellers i henhold til kjøpers ønsker når det gjelder dekksutstyr og elektronikk.

Dimensjoner

Lengde (fender inkl.): 9,1 m

Bredde (fender inkl.): 3,30 m

Dypgang: 1,2 m

Fart: ca. 12-15 knop

Toppfart: ca. 18 knop

Vekt, ikke lastet: ca. 4500 kg

MALO Sjark 36ft

36ft MALO Sjark er en 10,99 meter dekket sjark med ca. 4,45 meter bredde. En stor og solid kystfiskebåt med mulighet for flere driftskombinasjoner.  Stor dekksplass og lasterom på 18 -20 kubikkmeter. Det rommelige styrhuset har en sittegruppe med panoramautsikt. Bysseseksjon BB side oppe, med lett adgang til salong. Båten leveres med 3 lugarer.  Stort bad nede med elektrisk WC, vask, dusj og skap. Alt er moderne innrettet i hvit eik, tilpasset nordiske forhold med gode detaljer og løsninger.
 
MALO Sjark er en institusjon langs kysten. Den er kjent blant yrkesfiskere for sine sentrale egenskaper: Sjødyktighet, soliditet og sikkerhet. Den holder seg svært godt i verdi, og er derfor en god investering.  36ft MALO Sjark er en fleksibel flerbruksbåt og kan innredes og utstyres etter den enkelte fiskers behov og drift.

Dimensjoner

Lengste lengde over alt: 10,99 m

Total høyde med mast, ca: 9,50 m

Bredde ca: 4,45 m

Dypgående avgang ca: 2,35 m

Dypgående lastet ca: 2,50 m

Volum Lasterom, max: 18-20 m3

MALO Sjark 43ft

43ft MALO Sjark er en 12,99 meter dekket sjark med ca. 4,45 meter bredde. En stor og solid kystfiskebåt med mulighet for flere driftskombinasjoner.  Stor dekksplass og lasterom på 30-34 kubikkmeter. Det rommelige styrhuset har en sittegruppe med panoramautsikt. Bysseseksjon BB side oppe, med lett adgang til salong. Båten leveres med 3 lugarer.  Stort bad nede med elektrisk WC, vask, dusj og skap. Alt er moderne innrettet i hvit eik, tilpasset nordiske forhold med gode detaljer og løsninger.
 
MALO Sjarken er en institusjon langs kysten. Den er kjent blant yrkesfiskere for sine sentrale egenskaper: Sjødyktighet, soliditet og sikkerhet. Den holder seg svært godt i verdi, og er derfor en god investering. 43ft MALO Sjark er en fleksibel flerbruksbåt og kan innredes og utstyres etter den enkelte fiskers behov og drift

Dimensjoner

Lengste lengde over alt: 12,99 m

Total høyde med mast, ca.: 9,40 m

Bredde ca.: 4,45 m

Volum Lasterom, ca.: 30-34 m3